Een Kleine Wereld

Achter de schermen 

Al die spookjes van vroeger nog in je hoofd, liever het sprookjesbos in en de achtbanen links laten liggen. Lekker dwalen door tuinen en natuur. Na vele hanging baskets en plantenbakken voor de zomer te hebben gemaakt wilde ik "iets" anders. In Engeland in aanraking gekomen met fairy gardens en tja zo is dus allemaal begonnen. Uit liefhebberij, uit plezier maar vooral om een glimlach over te brengen. Want dat doen fairy gardens met iedereen, een grote brede glimlach geven of slechts even kijken. Er is altijd een reactie!
Fairy gardens zijn makkelijk te maken. Zet alleen al een bankje of lantaarn in en bestaande plantenbak en je hebt direct resultaat.
Begin klein met accessoires of iets groter met een huisje. Alles kan en alles mag. Alleen in een kleine wereld is jouw fantasie eindeloos groot. 
Veel plezier met kijken en het maken van een fairy garden  Ben je trots op je eigen resultaat? Stuur ons dan een foto van je miniatuurtuin of fairy garden ? Ik zet deze dan op onze facebook of pinterest pagina met vermelding van de maker!
Wil je weten hoe je ze maakt? Bezoek ons in onze winkel. We zijn te vinden aan de Vriesestraat 104 in Dordrecht. Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer. Op onze pinterest pagina staan vele vele voorbeelden. Of stuur ons een persoonlijk bericht via facebook of mail. Antwoord krijg je altijd.
En niet vergeten een foto te maken van je fairy garden!
Have a fairy good day!
Caroline
Vriesestraat 104, 3311NS Dordrecht
Open elke zaterdag van  10-17uur, elke 1e zondag van de maand van 12-17uur en tijdens evenementen in Dordrecht zoals tijdens de Kerstmarkt of Dordt in Stoom. Voor grotere groepen kunnen we de winkel openen op verzoek op woensdag of vrijdag.
En ja we geven ook workshops! Dit kondigen we met mogelijkheid tot inschrijving aan op onze facebook pagina.
info@eenkleinewereld.nl
KvK 24374624
BTWnr NL1362.78.474.B01