Veilige betaling

Onze veilige betalingsmethodes Paypal en iDeal

Met PayPal en onze beveiligde betaalmethodes heeft u niet alleen een veilige methode om te betalen, maar ook een hele brede keuze in betaalmogelijkheden waaronder iDeal en betalen met credit card.

Wat is Paypal? Met en zonder bankrekening kunt u bij PayPal terecht. Paypal kent een strikt betalingsbeleid en controleert haar partnerbedrijven zoals Een Kleine Wereld. Sinds 2006 zijn wij aangesloten bij Paypal. Paypal is niet voor niets de partner van eBay. Uw verzendingen zijn kosteloos verzekerd, u krijgt uw retourkosten terug (check hun site) en u bent als consument beschermd tegen malafide bedrijven. PayPal kent een geschillenafhandeling waarvoor u niets extra's betaalt maar waarbij u wel 1 zekerheid hebt: alle artikelen worden geleverd of u krijgt volledig uw aankoopbedrag terug. Een Paypal rekening opent u binnen enkele minuten

Wij betalen de kosten voor uw betaling via PayPal, gewoon omdat wij u een veilige en verzekerde manier van betalen van harte willen aanraden! En natuurlijk kunt u ook vertrouwd betalen met iDeal, credit cards en internationale bankrekeningen.