Leveren en verzendtijd

Binnen 3 werkdagen is je bestelling onderweg na ontvangst betaling. Welke verzendwijze je kiest, bepaalt het aflevermoment.

Betaalwijze is bankoverschrijving, iDeal (met of zonder QR code), creditcard, paypal, alle Europese bankkaarten of op locatie met pin of creditcard.

Op locatie vinden wij betaling met bankpas of creditcard het prettigst.

1) Geleverd op thuisadres of op uw werk met pakkendienst PostNL, DPD of DHL

Meestal wordt de bestelling binnen 2 werkdagen geleverd na onze melding van verzending en als je thuis bent. Je kunt ook in het commentaar aangeven dat je op een bepaalt moment de bestelling wilt hebben (later bijvoorbeeld). Dus bestel je op dinsdag maar wil je dat wij op vrijdag leveren omdat je dan thuis bent? Zet in het commentaar “levering vrijdag of dd/mm”. Wij verzenden dan je pakket via PostNL op donderdag en met DPD/DHL voor de zekerheid op woensdag. PS handig als je vakantie bent en je wilt dat we na je vakantie verzenden!

Een werkgever heeft er over het algemeen geen probleem mee als je je pakket op het werk laat afleveren. Check dit wel van te voren natuurlijk anders kan het zijn dat je pakket wordt geweigerd en terugkomt.

2) Altijd makkelijk op uw eigen moment met afhaalpunt

Tja wat is er makkelijker dan 1 van de 8000-9000 afhaalpunten te kiezen en op je eigen moment je pakket af te halen? Niets toch? En je kunt een ander persoon dit eventueel ook voor je laten afhalen of meebrengen met de boodschappen. Vergeet niet de afhaal– of verificatiecode mee te geven. Je pakket blijft dan maximaal 2 weken liggen op het afhaalpunt en je krijgt een paar reminders dat je pakket er ligt.

3) Afhalen in onze shop of tijdens beurs

- Op verzoek kunt u afhalen op onze workshop locatie Edisonweg 10, unit 116 Alblasserdam (3min afslag A15 Alblasserdam met parkeren voor de deur of op 8min loopafstand van waterbus en bushalte). Wij kunnen over het algemeen elke avond en zaterdag op onze workshoplocatie uw bestelling overhandigen. Dit moet u wel even van tevoren afstemmen met ons! Wij zijn namelijk niet standaard aanwezig of bijvoorbeeld bezig met een workshop.

- Ook kunt u afhalen op een beurs (vermeld dit svp!). Wij nemen uw bestelling mee maar u bent dan wel verplicht een toegangskaartje aan te schaffen. Wij mogen geen bestellingen via garderobe of servicepunten laten afgeven.

- Afhalen tijdens ons OpenHuis op elke laatste zaterdag van de maand aan de Edisonweg 10-116 unit 9, Alblasserdam.

***************************************************************************************************

For customers outside the European Union: we ship to all countries! Please be aware that shipping costs need to be calculated by hand if your country does not show in the shipping options. Not a problem to calculate your shipping, it only takes a moment of our time. Please choose collect (ophalen / shop icon) and put a remark in the notification box with your address and that you would like a quotation. Choose payment bank draft (bank overschrijving).

We process all orders by Paypal and DPD for shipping and payment outside the European Union.

Or you can ask us shipping costs based on order amount by mail. Contact us on info@eenkleinewereld.nl


Best verkochte producten

Aanbiedingen

  • Haan
    Haan

    Statige haan die je gelukkig niet...

    2,28 € -35% 3,51 €

Nieuwe producten

PayPal