Leveren en verzendtijd

Binnen 3 werkdagen is je bestelling onderweg na ontvangst betaling. Welke verzendwijze je kiest, bepaalt het aflevermoment.

Betaalwijze is bankoverschrijving, iDeal (met of zonder QR code), creditcard, paypal, alle Europese bankkaarten of op locatie met pin of creditcard. Op locatie vinden wij betaling met bankpas of creditcard het prettigst.

1) Geleverd op thuisadres of op uw werk met pakkendienst PostNL, DPD of DHL

Meestal wordt de bestelling binnen 2 werkdagen geleverd na onze melding van verzending en als je thuis bent. Je kunt ook in het commentaar aangeven dat je op een bepaalt moment uw bestelling wilt hebben (later bijvoorbeeld). Dus bestelt u op dinsdag maar wilt u dat wij op vrijdag leveren omdat je dan thuis bent? Zet in het commentaar “levering vrijdag of dd/mm”. Wij verzenden dan je pakket via PostNL op donderdag en met DPD/DHL voor de zekerheid op woensdag. PS handig als je vakantie bent en je wilt dat we na je vakantie verzenden!

Een werkgever heeft er over het algemeen geen probleem mee als je je pakket op het werk laat afleveren. Check dit wel van te voren natuurlijk anders kan het zijn dat je pakket wordt geweigerd en terugkomt.

2) Altijd makkelijk op uw eigen moment met afhaalpunt

Tja wat is er makkelijker dan 1 van de 8000-9000 afhaalpunten te kiezen en op je eigen moment je pakket af te halen? Niets toch? En je kunt een ander persoon dit eventueel ook voor je laten afhalen of meebrengen met de boodschappen. Vergeet niet de afhaal– of verificatiecode mee te geven. Je pakket blijft dan maximaal 2 weken liggen op het afhaalpunt en je krijgt een paar reminders dat je pakket er ligt.

3) Afhalen in onze shop of tijdens beurs

Op verzoek kunt u afhalen, op een beurs (vermeld dit svp!) of op de laatste zaterdag van de maand bij ons OpenHuis aan de Edisonweg 10-116 unit 9, Alblasserdam (3min afslag A15 Alblasserdam met parkeren voor de deur of op 8min loopafstand van waterbus en bushalte). Wij organiseren ook vaak workshops in het weekend of zijn op onze locatie aanwezig. Dus schroom niet om hiervoor te kiezen.

Soms wil je gewoon even kijken, voelen of items bij elkaar zien. Dat snappen wij best! Maak dan een afspraak om te kijken in onze showroom en je te laten adviseren. Uit ervaring met onze klanten en de feedback die wij krijgen blijkt dat dit je vaak enorm op weg helpt en ook vaak geld bespaart. Wij vinden het ook echt heel normaal om te werken met een budget en raden dit vaak aan. Er is echt geen aankoopverplichting, en we kunnen ook veel uitleggen.

For customers outside Netherlands or Belgium: we ship to all countries! Please be aware that shipping costs need to be calculated and this can be done prior to ordering. If you have your wishlist please create an order and your country does not show in the listing? Please choose collect (ophalen / shop icon) and put a remark in the notification box with your address and that you would like a quotation. Or you can ask us shipping costs based on order amount by mail. Contact us on info@eenkleinewereld.nl


Best verkochte producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten

PayPal