Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Painting Competition - "oh no, not the knight in shiny armour!"

Painting Competition - "oh no, not the knight in shiny armour!"

, by Een Kleine Wereld !, 2 min reading time

Doe je mee om onze demo set Hundred Kingdom van Conquest in de winkel in een mooie kleurenset te krijgen? Super. We hebben de categorie Rookie en Veteran.  De winnaars uit beide categorieën krijgen uiteraard een leuke toepasselijke prijs (creatief pakket bruikbaar voor alle tabletop spellen).

Doe je mee om onze demo set Hundred Kingdom van Conquest in de winkel in een mooie kleurenset te krijgen? Super. We hebben de categorie Rookie en Veteran. 

De winnaars uit beide categorieën krijgen uiteraard een leuke toepasselijke prijs (creatief pakket bruikbaar voor alle tabletop spellen).

Hier kun je je opgeven voor deelname

Spelregels - set up:

 • Bestel je mini via de webshop. Op deze manier weten wij wie er meedoet en hebben we ook direct zicht op aantal inschrijvers en voorkeur.
 • Schrijf je in voor categorie (variant) Veteran of Rookie. Twijfel je over Veteran, dan ben je waarschijnlijk een goede Rookie. Als we zien dat je het niveau van Rookie ver overstijgt dan schuiven wij je wel door.
 • Deelname is gratis. Prijzen zijn er voor iedere deelnemer. Winnaars krijgen een leuk tabletop creatief pakket van diverse merken.
 • Je haalt je miniatuur op op jouw moment vanaf zaterdag 4 mei (of bestel mee) maar de uiterste inleverdatum is vrijdag 24 mei 17u. Vanaf zaterdag 25 mei start dan het stemmen op de miniaturen gedurende 2 weken in de winkel . Uitslag rond medio juni met een event(je).
 • Aan de display kasten die vanuit buiten als ook van binnen zichtbaar zijn, hangt een QR code voor een google form waarop je je stem kan uitbrengen. We doen dit op deze manier omdat we dan alles in 1 overzicht hebben, iedereen duidelijk maar 1 keer kan stemmen, en stemmen ook kan worden gedaan als de winkel gesloten is.
 • Je mag foto's maken uiteraard van je miniatuur en promoten om te stemmen

Spelregels verven en miniatuur keuze:

 • Iedereen krijgt dezelfde Conquest 100Kingdom miniatuur namelijk de Men at arms versie (https://www.para-bellum.com/wp-content/uploads/2021/08/MenAtArms_Instructions.pdf) en https://www.para-bellum.com/wp-content/uploads/2021/08/MERCENARY_CROSSBOWMEN_A4.pdf)
 • Conquest werkt met bases die in een tray staan dus verander niets (1) aan de zijkant, of laat iets uitsteken aan de zijkant. Jouw ingeleverde miniatuur moet nog in de tray passen. Hoe je je base verder aankleedt, opbouwt etc is aan jou. Hint: laat de base niet zwart!
 • Oh not the shiny armour thema betekent dat wij nou juist even geen eenheidsworst metaal, bling-bling of iets anders typisch knight in shining armour style zoeken. Met welke kleuren, soort verf, painting scheme etc ga jij je miniatuur dan in uitdossen? Alien Knights? Lady Pink Knights...of iets grappigs in harlequin variaty? Wij zijn benieuwd! 
 • Lever je knight in met je nummer van je bestelcode dan weten wij welke mini bij wie hoort!

Succes!!!

Tags


Blog posts

 • Painting Competition - "oh no, not the knight in shiny armour!"

  , by Een Kleine Wereld ! Painting Competition - "oh no, not the knight in shiny armour!"

  Read more 

 • Kings Day Games

  , by Een Kleine Wereld ! Kings Day Games

  Read more 

 • Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

  , by Een Kleine Wereld ! Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

  Read more 

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account