In 2015 zijn wij begonnen met fairy gardening, voortgekomen uit een passie voor hanging baskets en Engelse tuinen. Inmiddels hebben wij ons bedrijf uitgebreid met een importeur- en distributeurschap van zowel Miniature World (UK) als Fiddlehead fairy garden (USA). Naast onze webshops en workshop-shop in Papendrecht zijn we regelmatig te vinden bij beurzen en tuinevents. Dus wie weet komt u ons binnenkort tegen.

Zo niet, kom dan bij ons kijken in onze shop. De 70m2 staat gezellig vol met leuke scenes, voorbeelden en artikelen. We zijn daarmee ook de enige volledige fairy garden shop op het Europees vasteland. In de UK en andere delen van de wereld als Amerika en Australië zul je meer shops tegenkomen, alleen niet in hier in de buurt! En dat niet alleen wij hebben ook veel materiaal voor natuurlijke scenery, diorama's, tabletop gaming of fantasy garden voor buiten of binnen.

Fairy gardening is iets anders dan miniatuur tuinieren. Bij fairy gardening hebben we geen regels met schalen, verhouding of "moeten". Lekker fijn je fantasie zijn beloop laten. En dit geldt ook voor onze Model Village artikelen. Zeer geschikt voor groot spoorbanen buiten (of binnen) en voor direct in de tuin een zichtbare sprookjessfeer. Het zijn grote formaat huizen, accessoires, figuren en deuren dus die zie je direct in tuin, speeltuin, looppaden of in je huis.

Bedrijven en instellingen gebruiken onze collecties ook om bijv tuinen in een ziekenhuis, verzorgingstehuis, of kinderdagverblijf mee op te vrolijken. Of wat denk je van een kabouterpad. Alle produkten zijn geschikt voor buiten (weer- en vorstbestendig) en kun je gemakkelijk vervoeren. Zo maak je van een wandeling een vrolijke sprookjesroute. Na de wandeling eenvoudig in een kist weer meenemen voor de volgende keer. Met een verhaal maak je hier een echte belevening van!

Ook hebben we kleinere merken binnen ons assortiment, model landschap artikelen voor scenery binnen en houten artikelen die je zelf kunt bewerken.

Heb je vragen/ Stel ze ons gerust tijdens kantoortijden of mail ons op info@eenkleinewereld.nl of kijk op onze blog fairygarden.nl. Ook op onze chatfunctie in de shop krijgt u wanneer we online zijn direct een reactie of wij beantwoorden uw vraag een moment later.

William en Caroline Giltay

Een Kleine Wereld

Uw fairy en fantasy garden specialist in de Benelux

#fairy #fantasy #garden #miniatuur #miniature #world #fiddlehead #village #model #diy #scenery


Best verkochte producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten