In onze workshop-shop hebben wij altijd wel iets creatiefs te doen. Workshops, demo, verven of gewoon creatief bezig zijn. Tijdens ons OpenHuis geven we altijd workshops met diverse thema's die je vooraf kunt boeken of kom binnen lopen en kijk of er plek is. Klik op de link voor tickets en thema's tijdens onze OpenHuis, beurzen of inschrijf workshops (vaste plekken).

Wij hebben verschillende thema's zoals fairy garden basis, fairy garden in een houten kist, in een gebroken pot, maak je eigen fairy huis, leuke miniatuur setting...of...tja...zoveel eigenlijk en elke keer vinden wij het leuk om iets nieuws te verzinnen. Ook voor diorama bijv of table top gaming.

Vanaf 4 personen boeken wij ook workshops op maat. Wij kunnen tot 8 personen kwijt in onze shop - crea ruimte. Met gratis parkeerplaatsen voor de deur, in het centrum van Papendrecht (prima eetgelegenheden voor lunch en diner) en met een hele omgeving met fiets (Kinderdijk) of waterbus (Rotterdam of Dordrecht) ook een leuk bedrijfsuitje.

Wil je informatie? Heb je vragen? Neem dan via mail info@eenkleinewereld.nl contact met ons op.


Best verkochte producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten