Rolling pin Pavement 15mm - figuur roller Bestrating 15mm

GSW8436554368853

Nieuw produkt

Figuur roller met een 15mm patroon Bestrating. Hiermee kun je paden, straten en vloeren (als een mozaiek) etc maken door het patroon van de roller over te brengen op klei of epoxyharsen.

Meer details

3 Items

Op voorraad

10,74 € incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Figuur roller Bestrating 15 mm

Roller voorzien van een basisfiguur waarmee een continu herhaald patroon op klei en plamuren kan worden gedrukt. Gemaakt van helder PMMA-plastic met verbazingwekkende antikleefeigenschappen. Niet giftig. Ze zijn er in verschillende texturen die u kunt kopen op basis van uw specifieke behoeften.

Lengte: 14'50 cm (5'5 inches)
Diameter: 2'5cm (1 inch)
Patroongroottes steengrootte van 1,5x1,5mm in rondlopend patroon
Aanbevolen schalen: 1/144 - 1/100 - 1/72 (miniaturen 12-15-20 mm)

GEBRUIK INSTRUCTIES:

1e - Meng de epoxyhars / klei / polymer klei tot een egaal plakkaat
2e - Zorg voor een optimaal resultaat voor een glad en egaal oppervlak zodat het patroon goed zal overkomen. Gebruik desnoods een deegroller, fles of ander glad rond voorwerp.
3e - Afhankelijk van het type plamuur / klei is het raadzaam om de figuurroller nat te maken om vastzitten te voorkomen.
4e - Verplaats de figuurroller langzaam en oefen gelijkmatige druk uit op alle punten voor een gelijkmatige afdruk op de klei, epoxy kneedhars of ander materiaal
5e - Haal overtollig klei weg met een scherp mes. Het wordt aanbevolen om dit te doen als het eenmaal is opgedroogd om vervormingen in de stopverf / klei te voorkomen.

Materialen:

Er zijn veel verschillende kleien of epoxyhars op de markt en ze kunnen allemaal worden voorzien van een afdruk met de roller. Gebruik verschillende druk bij de verschillende materialen.

Gewoonlijk zijn polymeerklei (Fimo of Sculpey-type) vrij eenvoudig om met deze Rolling Pins te bewerken, omdat ze een gemakkelijke correctie van fouten toelaten voordat ze worden gebakken. Wil je de structuur overbrengen op een basis, gebruik dan een MDF basis. Dit omdat je de polymeerklei direct op een MDF-basis kunt zetten en alles in de oven, inclusief de basis, kunt plaatsen. De droogtijd van deze klei is ongeveer 15 minuten bij 150ºC. MDF hout laat wel een lichte geur achter zoals bij geroosterd brood, maar maak je geen zorgen dat het niet zal branden!

Wil je alleen een prachtig pad, veranda, straat of iets anders maken dan kun je dit natuurlijk op een platte plaat drogen in de oven.

In het geval van epoxy basis zoals GreenStuff zijn er verschillende technieken die vergelijkbare resultaten opleveren. Het goede is: je hoeft ze niet te bakken, alleen te laten drogen en daarna kun je ze direct verwerken.

Met Green Stuff, dat bijzonder kleverig is, is het het beste om de roller of de klei enigszins te bevochtigen voor je de figuur roller erover heen walst. U kunt ook de kleverigheid verminderen door talkpoeder toe te passen of door een oliebasis als Vaseline te gebruiken.

Andere epoxy klei zoals de Milliput putty, bijvoorbeeld, zijn ook geschikt, maar we zouden niet aanraden om ze veel nat te maken. Als het mengsel te plakkerig is, is het beter om door te gaan met kneden totdat de plakkerigheid verdwenen is.

Voor dit soort epoxyplamuren is het erg belangrijk om de deegrollen na gebruik goed te reinigen.

Schoonmaak instructies:

Gebruik na het werken met de deegroller een penseel met harde haren en voldoende water om eventuele resten op de deegroller te verwijderen, indien nodig.

Om de veiligheid te garanderen, moeten kinderen nauwlettend worden gecontroleerd door een verantwoordelijke volwassene.

  • Hoogte 2,5cm diameter
  • Breedte 14,5cm
  • Samenstellingen PMMA-plastic
  • Eigenschappen Doorzichtig
  • Merk GreenStuffWorld
  • Aandacht voor: Patroongroottes variëren van 1,5x1,5mm Aanbevolen schalen: 1/144 - 1/100 - 1/72 (miniaturen 12-15-20 mm)

Write a review

Rolling pin Pavement 15mm - figuur roller Bestrating 15mm

Rolling pin Pavement 15mm - figuur roller Bestrating 15mm

Figuur roller met een 15mm patroon Bestrating. Hiermee kun je paden, straten en vloeren (als een mozaiek) etc maken door het patroon van de roller over te brengen op klei of epoxyharsen.

30 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...