Blog navigation

Latest posts

Latest posts

 • Witchin' hour demo & play door game designer Patrick Sint Nicolaas
  Witchin' hour demo & play door game designer Patrick Sint Nicolaas
  8 Views Liked

  18 maart 13.30u zet dit maar vast in je agenda want hoe gaaf is dat...als de game designer zelf zijn spel komt uitleggen en dat je met hem een rondje kunt gamen? En hij signeert ook zijn boeken, games en spelmateriaal....whooooopppp!!

  Lees verder
 • The Drowned Earth demo 4 mrt 11-17u
  The Drowned Earth demo 4 mrt 11-17u
  23 Views Liked

  In 3 sessies gaat Kev Francis ons meenemen in de apocalyptische wereld van The Drowned Earth. Op 4 maart van 11-17u in sessies van elk 2 uur ben je van harte welkom om aan te schuiven bij demo&play! Gratis meedoen na registratie.

  Lees verder
 • Veilig betalen via 1 portaal
  Veilig betalen via 1 portaal
  31 Views Liked

  Voor ALLE betaalverianten vinden wij het overzichtelijker om dit via 1 betaalmodule aan te bieden. Wij merkten dat dit tot minder fouten leidt. Mollie payments staat ook onder toezicht van DNB en AFM. Dit vinden wij een prettige gedachten voor u en onze betalingen. Paypal, Klarna, ApplePay, alle bankkaarten (debit en credit) kunt u via Mollie gebruiken.

  Lees verder
 • Painting contest Conquest (Para Bellum)
  Painting contest Conquest (Para Bellum)
  69 Views Liked

  In samenwerking met Para Bellum houden wij vanaf 11 januari tot 25 februari een painting contest voor Rookies en Veterans. Vanaf 25 februari tot 11 maart kan er gestemd worden en daarna volgt de uitslag. Er is een prijzenpakket beschikbaar voor beiden. Voor meer informatie klik op de post.

  Lees verder
 • Ruimte maken in Warhammer rekken
  Ruimte maken in Warhammer rekken
  91 Views Liked

  Onze ruime Warhammer collectie past niet meer in onze 4 Warhammer rekken dus een beetje ruimte maken dan maar! Dit doen we met een leuke extra korting in de Uit Collectie...lees verder...

  Lees verder
 • Officiele dealer Two Thin Coats
  Officiele dealer Two Thin Coats
  114 Views Liked

  Van Duncan Rhodes hebben wij een persoonlijk bericht ontvangen dat hij ons bedankt voor onze support en wij daardoor als eerste retailer buiten Engeland zijn merk Two Thin Coats mogen voeren. Supertrots natuurlijk! ...want het is ook een ander verfsysteem!

  Lees verder
 • Stoppen brievenbus verzendoptie
  Stoppen brievenbus verzendoptie
  98 Views Liked

  Brandstoftoeslagen, piektoeslagen, duurder verpakking- en verzendmateriaal of andere mogelijke verhogingen komen inmiddels onze kant op. Daar kunnen wij ook niet omheen. Gelukkig kunnen we met een simpele ingreep de verzendkosten gelijkhouden. ....

  Lees verder
 • Final Sale Fairy garden artikelen
  Final Sale Fairy garden artikelen
  108 Views Liked

  Als de verscheping en inklaringskosten hoger worden dan de produkten zelf, is het tijd om keuzes te maken. Wij stoppen met onze fairy garden collectie…en daarom een final sale met 20% korting.

  Lees verder
 • Bloodfields - 32mm skirmish fantasy game
  Bloodfields - 32mm skirmish fantasy game
  119 Views Liked

  Als je alle onderdelen kunt downloaden (regels, speelveld, kaarten etc) en zelfs een dobbelsteen generator op de website te vinden is, dan kun je als Titan Forge veel tijd besteden aan hele gave 32mm miniaturen!

  Lees verder
 • Turbo Dork paints 20ml
  Turbo Dork paints 20ml
  123 Views Liked

  Vanaf vrijdag 21 november staat er een mooi display in de winkel met Turbo Dork paint. Een merk voor echte kleurenkraaien...

  Lees verder
 • We gaan stoppen met resin fairy garden produkten
  We gaan stoppen met resin fairy garden produkten
  107 Views Liked

  Na de balans te hebben opgemaakt hebben we besloten te stoppen met kant-en-klare fariy garden produkten....

  Lees verder
 • Warhammer 40K toernooi Papendrecht
  Warhammer 40K toernooi Papendrecht
  111 Views Liked

  op 27 november 2022 organiseren wij een Warhammer 40K toernooi voor Rookies (1000pts met enige spelervaring) en Veterans (1500pts).

  Lees verder
Showing 1 to 12 of 56 (5 Pages)