Blog navigation

Latest posts

Latest posts

 • Nieuwe openingstijden vanaf 1 november 2022 op vrijdag
  Nieuwe openingstijden vanaf 1 november 2022 op vrijdag
  2 Views Liked

  Vanaf 1 november 2022 hebben wij op vrijdag andere openingstijden. Wij starten vanaf 13u en zijn open tot 21u. En we zijn dan niet gewoon open als shop maar hebben activiteiten op vrijdagavond. Welke? Lees even verder door op de post te klikken!

  Lees verder
 • Spooky Shopping
  Spooky Shopping
  18 Views Liked

  Op vrijdag 28 (11u-21u) en zaterdag 29 (11u-18u) oktober hebben we Spooky Shopping met een costume contest, spelen, tombola verloting en andere gekkigheid.

  Lees verder
 • Extra zondag open in oktober en november
  Extra zondag open in oktober en november
  22 Views Liked

  Op zondag 2 oktober en zondag 27 november zijn wij open van 13-17uur samen met onze buren Fantasy Giftshop.

  Lees verder
 • Maak je eigen tufts!
  Maak je eigen tufts!
  123 Views Liked

  Al jaren maken wij bij workshops gebruik van onze eigen gemaakte tufts omdat dit soms het beste past bij de topics, kleuren of bases die we op dat moment maken. Deze maken wij met een flock box naar volle tevredenheid...alhoewel...je hele bureau of tafel ligt onder de static grass stukjes. En nu hebben we oplossing!

  Lees verder
 • Speed painting anno 2022
  Speed painting anno 2022
  93 Views Liked

  Parade ready of gewoon een leuk kleurtje op je miniatuur? Ja daar zit wel een heel skala aan kleur en tijd tussen. Dus ach waarom dit niet combineren....speed painting. Bij Citadel heb je contrast paints maar die zijn gericht op Warhammer. GreenStuffWorld komt met Dipping Ink...speed painting anno 2022...

  Lees verder
 • Mede-deling
  Mede-deling
  209 Views Liked

  Tja als fantasy in de breedste zin jouw ding is dan zit je in Papendrecht wel goed! We hebben een Fantasy Giftshop naast ons aan de Veerpromenade 9 en De Nieuwe Bourgondier op nr 21 met onder andere diverse smaken mede! Ik breng dit onder de aandacht omdat dit een apart produkt is dat vaak alleen online of op festivals te krijgen is. Klik even door zodat je ziet welke smaken zij hebben en hoe je hieraan kunt komen (simpel!)...

  Lees verder
 • Officiële Para Bellum retailer!
  Officiële Para Bellum retailer!
  176 Views Liked

  Yeaaahhh vanaf nu zijn wij een officiele dealer van Para Bellum Wargames, de makers van Conquest en First Blood! Door het prachtige artwork en de miniaturen kwamen wij deze game makers op het spoor. Met een afwijkende maat in 38mm maar ohhh zo gave miniaturen en leuke spelwijze (skirmish 30 minuten, volledige set 2u) heb je 2 voordelen....

  Lees verder
 • Rood met witte stippen...ja op een paddenstoel
  Rood met witte stippen...ja op een paddenstoel
  243 Views Liked

  Uiteraard is het natuurlijk ook heel goed mogelijk dat Kabouter Spillebeen op de hoed komt zitten maar daar hebben we een stoel of bankje voor. Nieuwe en bekende fairy garden produkten zijn weer gearriveerd!

  Lees verder
 • RPG in de Warhammer wereld
  RPG in de Warhammer wereld
  133 Views Liked

  Ook met Warhammer kun je roleplaying games doen (RPG). Dat doe je met de sets en boeken van Cubicle7games, een dochteronderneming van GamesWorkshop. Er zijn startersets en boeken.

  Lees verder
 • 104 Acrylic Colors van GreenStuffWorld
  104 Acrylic Colors van GreenStuffWorld
  201 Views Liked

  Of je kleur wilt? Ja natuurlijk, altijd. Nou we hebben 104 kleuren van acrylic colors van GreenStuffWorld. Een mooie matte finish op waterbasis acryl verf voor miniaturen. Geschikt voor penseel en airbrush.

  Lees verder
 • Een Kleine Wereld Discord
  Een Kleine Wereld Discord
  204 Views Liked

  Ja vanaf vandaag kun je ons ook vinden op Discord met deze link . Lees even verder wat je hier kunt vinden en doen.

  Lees verder
 • Welcome to Malifaux!
  Welcome to Malifaux!
  424 Views Liked

  Malifaux, a twisted mirror of an alternate Earth in the 1900s; a world of gothic horror, Victorian structures, steampunk constructs, and wild west gunslingers....

  Lees verder
Showing 1 to 12 of 43 (4 Pages)