Blog navigation

Latest posts

Posted in : "2021 - "

 • Nieuwe Woodland Knoll produkten
  Nieuwe Woodland Knoll produkten
  555 Views Liked

  Het is lastig om nieuwe produkten binnen te krijgen voor fairy gardens. Dit komt op dit moment door de pandemie en de levertijden. Vanuit Fiddlehead krijgen we in augustus nieuwe produkten maar dan is het wel gedaan weer dit jaar met nieuwe produkten. Misschien dat we Pretmanns binnen kunnen halen...(zijn we druk mee bezig!) en vandaag zijn er nieuwe Woodland Knoll produkten binnengekomen...Yeahhh

  Lees verder
 • Even een nat voetje halen
  Even een nat voetje halen
  489 Views Liked

  In de shop krijgen we best vaak de vraag over het maken van waterpartijen. Of dit nu voor scenery, diorama of fairy garden is. We hebben voor scenery en diorama mooie produkten van GreenStuffWorld die een transparante weergave hebben. De oplossing voor semi-transparant (geen spiegelend oppervlak) of met glitter (je beetje glam mag hoor) voor die betoverende beekje hebben we nu ook! In de blog voorbeelden om natte voeten te krijgen...

  Lees verder
 • Kortste weg naar een steen of betonlook
  Kortste weg naar een steen of betonlook
  435 Views Liked

  Eigenlijk nooit echt tevreden over mijn resultaten met styrodur of klei om een goede steen- of betonlook te krijgen. En dan ga ik op zoek naar een manier om toch dat voor elkaar te krijgen. Het is me gelukt...klik even op de post dan leg ik het uit met plaatjes.

  Lees verder
 • Giet-gegoten-geslaagd!
  Giet-gegoten-geslaagd!
  810 Views Liked

  Gietbeton is een veelzijdig produkt waar zowel de scenery en diorama makers als de fairy garden liefhebbers mee uit de voeten kunnen. Deze gietbeton is namelijk speciaal gemaakt voor de creatieve hobby's. Fijne korrel, vorst en weerbestendig kun je hiermee allerlei objecten maken in gietmallen. "ohh..gietmallen" denk je dan "dat wordt moeilijk". Nee echt niet! Lees even verder dan leggen we het eenvoudig uit...(en ook dat beton kan worden gekleurd!)

  Lees verder
 • Prime & Paint service
  Prime & Paint service
  467 Views Liked

  Je kunt natuurlijk direct beginnen met het verven van je miniaturen met Citadel of GreenStuffWorld kleuren, maar het mooiste resultaat (en ook langdurig) bereik je met een primer of base coating. En daar heb je een aantal varianten in....(klik om verder te lezen)

  Lees verder
 • Een kijkje in de shop
  Een kijkje in de shop
  1618 Views Liked

  Zoveel verschillende produkten in 1 shop..past dat? Net...

  Lees verder
Showing 1 to 6 of 6 (1 Page)