Blog navigation

Latest posts

Posted in: "2022"

 • Painting contest Conquest (Para Bellum)
  Painting contest Conquest (Para Bellum)
  162 Views Liked

  In samenwerking met Para Bellum houden wij vanaf 11 januari tot 25 februari een painting contest voor Rookies en Veterans. Vanaf 25 februari tot 11 maart kan er gestemd worden en daarna volgt de uitslag. Er is een prijzenpakket beschikbaar voor beiden. Voor meer informatie klik op de post.

  Lees verder
 • Ruimte maken in Warhammer rekken
  Ruimte maken in Warhammer rekken
  215 Views Liked

  Onze ruime Warhammer collectie past niet meer in onze 4 Warhammer rekken dus een beetje ruimte maken dan maar! Dit doen we met een leuke extra korting in de Uit Collectie...lees verder...

  Lees verder
 • Officiele dealer Two Thin Coats
  Officiele dealer Two Thin Coats
  192 Views Liked

  Van Duncan Rhodes hebben wij een persoonlijk bericht ontvangen dat hij ons bedankt voor onze support en wij daardoor als eerste retailer buiten Engeland zijn merk Two Thin Coats mogen voeren. Supertrots natuurlijk! ...want het is ook een ander verfsysteem!

  Lees verder
 • Bloodfields - 32mm skirmish fantasy game
  Bloodfields - 32mm skirmish fantasy game
  178 Views Liked

  Als je alle onderdelen kunt downloaden (regels, speelveld, kaarten etc) en zelfs een dobbelsteen generator op de website te vinden is, dan kun je als Titan Forge veel tijd besteden aan hele gave 32mm miniaturen!

  Lees verder
 • Turbo Dork paints 20ml
  Turbo Dork paints 20ml
  213 Views Liked

  Vanaf vrijdag 21 november staat er een mooi display in de winkel met Turbo Dork paint. Een merk voor echte kleurenkraaien...

  Lees verder
 • We gaan stoppen met resin fairy garden produkten
  We gaan stoppen met resin fairy garden produkten
  151 Views Liked

  Na de balans te hebben opgemaakt hebben we besloten te stoppen met kant-en-klare fariy garden produkten....

  Lees verder
 • Nieuwe openingstijden vanaf 1 november 2022 op vrijdag
  Nieuwe openingstijden vanaf 1 november 2022 op vrijdag
  113 Views Liked

  Vanaf 1 november 2022 hebben wij op vrijdag andere openingstijden. Wij starten vanaf 13u en zijn open tot 21u. En we zijn dan niet gewoon open als shop maar hebben activiteiten op vrijdagavond. Welke? Lees even verder door op de post te klikken!

  Lees verder
 • Maak je eigen tufts!
  Maak je eigen tufts!
  292 Views Liked

  Al jaren maken wij bij workshops gebruik van onze eigen gemaakte tufts omdat dit soms het beste past bij de topics, kleuren of bases die we op dat moment maken. Deze maken wij met een flock box naar volle tevredenheid...alhoewel...je hele bureau of tafel ligt onder de static grass stukjes. En nu hebben we oplossing!

  Lees verder
 • Speed painting anno 2022
  Speed painting anno 2022
  263 Views Liked

  Parade ready of gewoon een leuk kleurtje op je miniatuur? Ja daar zit wel een heel skala aan kleur en tijd tussen. Dus ach waarom dit niet combineren....speed painting. Bij Citadel heb je contrast paints maar die zijn gericht op Warhammer. GreenStuffWorld komt met Dipping Ink...speed painting anno 2022...

  Lees verder
 • Officiële Para Bellum retailer!
  Officiële Para Bellum retailer!
  254 Views Liked

  Yeaaahhh vanaf nu zijn wij een officiele dealer van Para Bellum Wargames, de makers van Conquest en First Blood! Door het prachtige artwork en de miniaturen kwamen wij deze game makers op het spoor. Met een afwijkende maat in 38mm maar ohhh zo gave miniaturen en leuke spelwijze (skirmish 30 minuten, volledige set 2u) heb je 2 voordelen....

  Lees verder
 • 104 Acrylic Colors van GreenStuffWorld
  104 Acrylic Colors van GreenStuffWorld
  343 Views Liked

  Of je kleur wilt? Ja natuurlijk, altijd. Nou we hebben 104 kleuren van acrylic colors van GreenStuffWorld. Een mooie matte finish op waterbasis acryl verf voor miniaturen. Geschikt voor penseel en airbrush.

  Lees verder
 • Een Kleine Wereld Discord
  Een Kleine Wereld Discord
  479 Views Liked

  Ja vanaf vandaag kun je ons ook vinden op Discord met deze link . Lees even verder wat je hier kunt vinden en doen.

  Lees verder
Showing 1 to 12 of 12 (1 Page)