Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Rolling pin T'au (Tau) - figuur roller T'au (Warhammer)

Productformulier

Figuur roller T'au of Tau Empire Roller voorzien van een basisfiguur waarmee een continu herhaald patroon op klei en plamuren... Lees meer

Gratis afhalen in onze winkel(s)

SKU: GSW8436574500417

Nog 3 op voorraad

€13,00 Incl. BTW

    • Vandaag verstuurd? Je hebt nog: Mar 19, 2024 17:00:00 +0100

    Omschrijving

    Figuur roller T'au of Tau Empire


    Roller voorzien van een basisfiguur waarmee een continu herhaald patroon op klei en plamuren kan worden gedrukt. Gemaakt van helder PMMA-plastic met verbazingwekkende antikleefeigenschappen. Niet giftig. Ze zijn er in verschillende texturen die u kunt kopen op basis van uw specifieke behoeften.

    Lengte: 14'50 cm (5'5 inches)
    Diameter: 2'5cm (1 inch)

    GEBRUIK INSTRUCTIES:

    1e - Meng de epoxyhars / klei / polymer klei tot een egaal plakkaat
    2e - Zorg voor een optimaal resultaat voor een glad en egaal oppervlak zodat het patroon goed zal overkomen. Gebruik desnoods een deegroller, fles of ander glad rond voorwerp.
    3e - Afhankelijk van het type plamuur / klei is het raadzaam om de figuurroller nat te maken om vastzitten te voorkomen.
    4e - Verplaats de figuurroller langzaam en oefen gelijkmatige druk uit op alle punten voor een gelijkmatige afdruk op de klei, epoxy kneedhars of ander materiaal
    5e - Haal overtollig klei weg met een scherp mes. Het wordt aanbevolen om dit te doen als het eenmaal is opgedroogd om vervormingen in de stopverf / klei te voorkomen.

    Materialen:

    Er zijn veel verschillende kleien of epoxyhars op de markt en ze kunnen allemaal worden voorzien van een afdruk met de roller. Gebruik verschillende druk bij de verschillende materialen.

    Gewoonlijk zijn polymeerklei (Fimo of Sculpey-type) vrij eenvoudig om met deze Rolling Pins te bewerken, omdat ze een gemakkelijke correctie van fouten toelaten voordat ze worden gebakken. Wil je de structuur overbrengen op een basis, gebruik dan een MDF basis. Dit omdat je de polymeerklei direct op een MDF-basis kunt zetten en alles in de oven, inclusief de basis, kunt plaatsen. De droogtijd van deze klei is ongeveer 15 minuten bij 150ºC. MDF hout laat wel een lichte geur achter zoals bij geroosterd brood, maar maak je geen zorgen dat het niet zal branden!

    In het geval van epoxy basis zoals GreenStuff zijn er verschillende technieken die vergelijkbare resultaten opleveren. Het goede is: je hoeft ze niet te bakken, alleen te laten drogen en daarna kun je ze direct verwerken.
    Met Green Stuff, dat bijzonder kleverig is, is het het beste om de roller of de klei enigszins te bevochtigen voor je de figuur roller erover heen walst. U kunt ook de kleverigheid verminderen door talkpoeder toe te passen of door een oliebasis als Vaseline te gebruiken.

    Andere epoxy klei zoals de Milliput putty, bijvoorbeeld, zijn ook geschikt, maar we zouden niet aanraden om ze veel nat te maken. Als het mengsel te plakkerig is, is het beter om door te gaan met kneden totdat de plakkerigheid verdwenen is.

    Voor dit soort epoxyplamuren is het erg belangrijk om de deegrollen na gebruik goed te reinigen.

    Schoonmaak instructies:

    Gebruik na het werken met de deegroller een penseel met harde haren en voldoende water om eventuele resten op de deegroller te verwijderen, indien nodig.

    Om de veiligheid te garanderen, moeten kinderen nauwlettend worden gecontroleerd door een verantwoordelijke volwassene.

    Tau-rolling-pin-example2.jpg

    Specificaties

    • Hoogte: 2;5cm diameter
    • Breedte: 14;5cm
    • Samenstellingen: PMMA-plastic
    • Merk: GreenStuffWorld
    • Aandacht voor: T'au Empire Warhammer 40K thema

    Recently viewed products

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.