Nieuw Fairy garden voorjaarskist 2mrt 10.00-13.00u Bekijk groter

Fairy garden voorjaarskist 2mrt 10.00-13.00u

Kist02031013

Nieuw produkt

Onze beurstopper eindelijk als workshop!

Meer details

Er is plek!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,00 €.


22,50 € incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Alle betaalmogelijkheden
Alle betaalmogelijkheden

Met de opbouw van onze stand maken wij vaak gebruik van fruitkisten die we hebben aangekleed met allerlei natuurlijk materiaal. Tijdens deze workshop fairy garden voorjaarkist leert u hoe u zo'n kist kunt aankleden met diepte-effect maar maken we ook gebruik van voorjaarsbollen (die geen water nodig hebben!). Vervolgens leggen we u ook uit hoe u deze voorjaarsbollen kunt vervangen met voorjaarsbloemen. Zo heeft u heel de zomer plezier van de fairy garden fruitkist!

Bij de prijs van €22.50 is inbegrepen:

- glad geschuurde fruitkist

- platmos, natuurlijk gedroogd decoratiemateriaal

- lijmen etc..

- voorjaarsbollen

- koffie en thee plus lekkers

Niet inbegepen: fairy garden artikelen!

We maken eerst de kist op met gedroogd natuurlijk materiaal met een lijmpistool en decoreren met voorjaarsbollen. Daarna maakt u de fairy garden af met fairy garden artikelen. Deze artikelen kiest u zelf. Dit betekent dat u ook zelf uw budget bepaalt. Vooraf kunt u aangeven wat uw budget is en daar werken wij dan ook echt mee. Wij adviseren alleen in kleur of compositie. Wij zeggen ook als u teveel produkten kiest of dat het te groot/te druk wordt. Belangrijk is dat u met een tevreden gevoel onze workshop verlaat.

U kunt bij ons voor de deur of onder het pand gratis parkeren. Op 8min lopen is de waterbus, op 5min een bushalte. Indien u de dag wilt volmaken adviseren wij u de fietsen mee te nemen en de mooiste polder van Nederland in te fietsen, de Alblasserwaard. Ook kunt u naar Dordrecht doorrijden of pak de waterbus naar Rotterdam, Dordrecht of Kinderdijk.

Write a review

Fairy garden voorjaarskist 2mrt 10.00-13.00u

Fairy garden voorjaarskist 2mrt 10.00-13.00u

Onze beurstopper eindelijk als workshop!

10 andere producten in dezelfde categorie:

Bekeken producten

Best verkochte producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten

PayPal