Nieuw Fairy garden voorjaarskist 8 juni 14.00-16.00u Bekijk groter

Fairy garden voorjaarskist 8 juni 14.00-16.00u

VoorjaarsKist08061416

Nieuw produkt

Onze beurstopper eindelijk als workshop met echte plantjes om op te hangen of neer te zetten!

Meer details

Er is plek! Leuk dat u mee doet!

Bij aanschaf van dit product krijgt u in totaal 2 Loyaliteit punten. Uw winkelwagen bevat een totaal aan 2 Loyaliteit punten die omgezet kunnen worden in een waardebon van 1,00 €.


20,66 € incl. btw

Toevoegen aan Verlanglijst

Alle betaalmogelijkheden
Alle betaalmogelijkheden

Met de opbouw van onze stand maken wij vaak gebruik van fruitkisten die we hebben aangekleed met allerlei natuurlijk materiaal en echte planten. Op facebook en op fairygarden.nl hebben we meer voorbeelden staan!

Tijdens deze workshop fairy garden voorjaarkist leert u hoe u zo'n kist kunt aankleden met echte planten en wordt uw fruitkist een fairy garden kist. Handig om nieuwsgierige huisdieren weg te houden of om veel plezier te hebben met een fairy garden scenery die goed zichtbaar is op ooghoogte. Zo heeft u heel de zomer plezier van de fairy garden fruitkist!

Bij de prijs van €25 is inbegrepen:

- glad geschuurde fruitkist

- platmos, natuurlijk gedroogd decoratiemateriaal

- lijmen etc..

- planten

- koffie en thee plus lekkers

Niet inbegepen: fairy garden artikelen!

We maken eerst de kist op met planten en deco. Daarna maakt u de fairy garden af met fairy garden artikelen. Dit betekent dat u ook zelf uw budget bepaalt. Vooraf kunt u aangeven wat uw budget is en daar werken wij dan ook echt mee. Wij adviseren alleen in kleur of compositie. Wij zeggen ook als u teveel produkten kiest of dat het te groot/te druk wordt. Belangrijk is dat u met een tevreden gevoel onze workshop verlaat. Wij geven les zodat u thuis uw kist nogmaals kunt maken. Wij maken GEEN voorbeeld na!

U kunt bij ons voor de deur of onder het pand gratis parkeren. Op 8min lopen is de waterbus, op 5min een bushalte. Indien u de dag wilt volmaken adviseren wij u de fietsen mee te nemen en de mooiste polder van Nederland in te fietsen, de Alblasserwaard. Ook kunt u naar Dordrecht doorrijden of pak de waterbus naar Rotterdam, Dordrecht of Kinderdijk.

  • Aandacht voor: 8 juni 14.00-16.00u

Write a review

Fairy garden voorjaarskist 8 juni 14.00-16.00u

Fairy garden voorjaarskist 8 juni 14.00-16.00u

Onze beurstopper eindelijk als workshop met echte plantjes om op te hangen of neer te zetten!

10 andere producten in dezelfde categorie:

Bekeken producten

Best verkochte producten

Aanbiedingen

Nieuwe producten

PayPal