Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

, door Een Kleine Wereld !, 1 min lezen

Een mooie nieuwe en grotere winkel is reden voor een feestje! Op zaterdag 30maart vindt dit plaats aan de Oude Veer 34 Papendrecht. YouTube ster en XPS tovenaar Ge Boom is bij ons met zijn Minas Tirith, games en uitleg van onze community en leuke acties in een gezellige sfeer!

Op Zaterdag 30 maart gaan wij vieren dat wij open zijn gegaan op de Oude Veer 34 in Papendrecht (3353GS). Onze nieuwe ruime winkel wordt dan ingewijd met games en demo's door onze community.

Youtube ster

Ge Boom van ShiftingLands neemt zijn Minas Trinith mee. Dit is een 180cm bij 180cm uitbeelding van de beroemde Lord of the Rings stad in XPS foam gemaakt. Daarnaast neemt hij ShiftingLands producten mee en doet hij demo's ermee. 

Acties

We hebben uiteraard leuke acties en ook de Paashaas heeft flink rondgestrooid met eieren.

Brood&Spelen

Wil je kennis maken met tabletop games? We hebben 2 tafels met Warhammer 40K waarin ervaren internationale tournooispelers staan die uitleg geven. We hebben onze Conquest Vanguards in de winkel die je wegwijs kunnen maken en onze Moonstone brigade is ook vertegenwoordigd. Dit is slechts een greep uit spellen die wij spelen. Ook heb je vele geschilderde modellen om te bekijken en kun je je inschrijven voor de aankomende events en leagues. 

 

Tags


Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.