Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Onze nieuwe winkel!

Onze nieuwe winkel!

, door Een Kleine Wereld !, 1 min lezen

Een ruime keuze in fantasy wargames, verf, tufts en tools in het echt willen zien? Kom dan naar onze winkel! Neem ook je game maat mee dan kan je (mee)spelen aan 1 van onze grote gametafels.

Na 4 weken hard werken en verhuizen met onze community leden, familie en vrienden zijn wij op vrijdag 8 maart geopend aan de Oude Veer 34 in Papendrecht. 

Onze ruime en lichte winkel van 150m2 biedt veel aan tabletop games en producten (zoals verf, tufts, tools, penselen en nog veel meer). Meer dan we in de webshop hebben, en ook altijd de nieuwste releases. En soms kiezen we ervoor om producten exclusief aan de winkel te verbinden zoals onze Black Library collectie. Ook hebben we de AK color en special paint rekken staan. Met Citadel, TwoThinCoats, GreenStuffWorld Acrylics, Vallejo, TurboDork, Abteilung een ruime collectie miniatuurverf. 

We zijn nog steeds geopend op woensdag, vrijdag (tot 21u deur open daarna gamen we door met de deur dicht) en zaterdag. Tijdens events of Koningsdag zijn wij extra open. De reden dat we beperkt open zijn is omdat wij als eigenaren erbij werken in loondienst. Maar ook doordat de game community, klanten en bezoekers deze dagen prefereren. 

Kom je met de auto? Kies dan een parkeergarage centrum Papendrecht en sta de eerste 2 uur gratis (daarna €1.80 per uur), gratis parkeren is er in de blauwe zone (max 1u), parkeerplaats Pontenniersweg en Eilandstraat op 4min lopen.

Kom je met het OV? Waterbushalte Veerdam of bushaltes Centrum (vanuit Dordrecht-Rotterdam) liggen op 5min loopafstand.

Naast ons gevestigd is Loes en Barbera's Lifestyle gerund door plaatselijke ondernemers met een uniek concept en een bezoek meer dan waard!

Tags


Blog posts

 • Kings Day Games

  , door Een Kleine Wereld ! Kings Day Games

  Lees meer 

 • Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

  , door Een Kleine Wereld ! Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

  Lees meer 

 • Onze nieuwe winkel!

  , door Een Kleine Wereld ! Onze nieuwe winkel!

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.