Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

In de fysieke winkel vind je altijd de nieuwste producten!

In de fysieke winkel vind je altijd de nieuwste producten!

, by Een Kleine Wereld !, 1 min reading time

Nieuwe producten

In onze winkel hebben we altijd de nieuwste producten als eerste in de schappen, daarna volgt de opvoeren in de webshop. En soms ook niet. Niet dat we het vergeten maar omdat het special editions zijn, boeken (BlackLibrary bijv) of speciale uitvoeringen die we niet kunnen verzekeren bij verzenden. 

De nieuwste producten zijn altijd Games Workshop producten, GreenStuffWorld items, BlackLibrary boeken (zijn alleen fysiek te koop) en soms ook probeersels van onze kant of producten en spellen aanslaan. 

Een bezoek dus waard

Dus een bezoek aan onze grote fysieke winkel (ruim 170m2) is leuk, het snuffelen waard en door de ruime omzet kun je lekker rondlopen. In het midden staan onze game tafels waar meestal een spel aan de gang is of worden er creatieve uitdagingen beleefd. Op vrijdagavond zijn wij open (behalve in juli en augustus) tot 21u voor verkoop maar meestal spelen wij gezellig door op onze Friday Night Game Nights.

Gratis parkeren en OV in de buurt

Onze winkel is gevestigd aan 1 van de gezelligste straatjes van Papendrecht in winkelpark De Meent. Met nog 100 andere ondernemers (waarvan er velen uniek zijn maar ook een aantal tot een keten behoren) kun je naast ons zowel een heerlijke lunch of versnaperingen halen bij Loes of funshoppen bij Barbera's Lifestyle. Papendrecht is een dorp aan de Boven Merwede en je kunt een prachtige wandeling maken langs de rivier, of neem de fiets naar Kinderdijk (15min fietsen). Dordrecht ligt aan de overkant met zijn 1000 monumenten, vele terrassen en Middeleeuwse stadskern. Zet je auto aan de rand of in de parkeergarage tegen een aangenaam tarief (Eerst 2u gratis daarna €1.80 pu).


Blog posts

 • Painting Competition - "oh no, not the knight in shiny armour!"

  , by Een Kleine Wereld ! Painting Competition - "oh no, not the knight in shiny armour!"

  Read more 

 • Kings Day Games

  , by Een Kleine Wereld ! Kings Day Games

  Read more 

 • Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

  , by Een Kleine Wereld ! Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

  Read more 

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account