Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Van je hobby je bedrijf maken

Van je hobby je bedrijf maken

Wel als je net zoals wij van Tabletop Fantasy Games houdt!

Image banner

Highlight a new collection and share details about products related to this image

Onze community

Een Tabletop game shop kan niet bestaan zonder een game community!

  • Elke vrijdagavond vanaf 17u zijn wij actief met verven, basing, games spelen of een demo. Om 21u doen we de buitendeur dicht en maken we af waar we mee bezig zijn
  • Je kunt altijd demo's of uitleg vragen over de tabletop games die wij verkopen. Neem contact op of ga naar onze discord.
  • We organiseren regelmatig events waarvoor je je in kan schrijven. Die vind je op onze Event pagina.

Onze hobby

William en Caroline runnen Een Kleine Wereld. Ooit konden wij niet aan de games en producten eromheen komen die wij leuk vonden. Ja dan begin je vanuit een hobby een bedrijf. Wij staan in de winkel maar spelen zelf ook.

  • Wij vinden het belangrijk dat u kunt vinden wat u zoekt. Dus schroom niet om te vragen of wij aan een bepaald product kunnen komen.
  • In onze winkel zijn altijd wel mensen aan het verven, gamen of creatief bezig. Je kunt altijd meekijken of vragen stellen. Verbaas je niet als je wordt gevraagd mee te doen!
  • Je vindt onze community actief op Discord. Vindt een game maatje, boek een game tafel of kletst gezellig mee. Leuk idee? Klik dan op de discord knop hieronder.

Een greep uit onze merken

De wereld achter Een Kleine Wereld

In augustus 2015 zijn wij met Een Kleine Wereld gestart. We vonden het een grappige en toepasselijke naam voor een miniaturenwereld waar veel mensen elkaar kennen. Wie zijn "wij" dan? Wij zijn William en Caroline en we werken met veel plezier in onze vrije tijd in de webshop, de winkel, geven demo's en workshops. Doordat onze kinderen meewerken, zijn wij een echt familiebedrijf. Daarnaast hebben we een grote community van enthousiaste (war)gamers die op verzoek ook demo's en workshops geven. En we horen je denken "vrije tijd?". Ja wij werken in loondienst erbij. William is financieel specialist en Caroline werkt als IT Manager. Vandaar dat de winkel niet 5 dagen per week open is en we graag de zondag als gezin doorbrengen.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account