Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Events & things to do

In onze winkel organiseren wijzelf en onze game community demo's van verschillende games (war/fantasy), workshops basing of painting etc, speeldagen en mini-toernooien. Meestal is er geen bijdrage en vragen wij je eigen materiaal mee te nemen. Als er wel kosten aan zijn verbonden is het altijd kostprijsbasis. 

Friday Game Night

Elke vrijdagavond vanaf 17u is er ruimte voor games, bordspellen en painting of basing van miniaturen. Wij noemen dit Friday Game Night. En er is dus altijd wel iets te doen op vrijdagavond tot 21-21.30u. We organiseren geen game nights in de maanden juli en augustus of tijdens feestdagen (ook 24 & 31 december).

Warhammer toernooien

Gemiddeld 2 keer per jaar organiseren wij een Friendly Fire Warhammer toernooi. Bij ons gaat het namelijk om nieuwe mensen te leren kennen of juist eens tegen mensen die je niet kent te spelen. Meestal doen wij dit op een specifieke locatie met lunch. 

Evenementen & Discord

Via Evenementen kun je je inschrijven voor alle zaken die wij organiseren. Wil je een gametafel reserveren, dan kun je dit ook zelf doen via onze discord server.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account