Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Events & things to do

In onze winkel (150m2) organiseren wijzelf en onze game community demo's van verschillende games (war/fantasy), workshops, speeldagen, mini-toernooien of kun je vrij spelen aan 1 van onze game tafels. Meestal is er geen bijdrage en vragen wij je eigen materiaal mee te nemen (matten, scenery). Als er wel kosten aan zijn verbonden is het altijd kostprijsbasis. 

Via onze discord kun je altijd een game tafel reserveren. Vermeld de maat die je nodig hebt, welk spel je speelt en of mensen kunnen meedoen. Uiteraard kun je dit ook doen via het contactformulier of fysiek in de winkel komen boeken.

Friday Game Night

Elke vrijdagavond vanaf 17u is er ruimte voor games, bordspellen en painting of basing van miniaturen. Wij noemen dit Friday Game Night. En er is dus altijd wel iets te doen op vrijdagavond. Om 21u doen wij wel de deur dicht als winkel en spelen we door als community. We organiseren geen game nights in de maanden juli en augustus of tijdens feestdagen (ook 24 & 31 december).

Game Days & Leagues

In onze ruime winkel organiseren wij Game Days en Leagues voor Warhammer 40K, Conquest, Moonstone of andere fantasy (war)games voor en met onze community. Wij hebben gezelligheid en samen gamen hoog in het vaandel staan (oftewel Beer&Pretzel fun). Bij Evenementen kun je zien wat er op de agenda staat of kijk in onze discord.

Evenementen & Discord

Via Evenementen kun je je inschrijven voor alle zaken die wij organiseren. Wil je een gametafel reserveren, dan kun je dit ook zelf doen via onze discord server.

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account