Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Retourneren

Retourzending (geen defect)

Uiteraard kunt u een artikel naar ons retourneren. U zult vast een goede reden hebben en daar hebben wij respect voor. Wij zijn zelf kleine ondernemers en vragen daarom ook respect om bij een retour zending rekening te houden met het volgende:

Retour zenden is voor eigen rekening. Wij zijn geen volledige webshop en mogen u dit daarom vragen. U kunt namelijk ook artikelen gratis omruilen in onze winkel.

Retouradres voor verzending pakket is: Een Kleine Wereld (Kantoor), Veerdam 48, 3351AK Papendrecht

Geef ons svp een mail bericht op info@eenkleinewereld.nl met daarin de bestelcode, het geretourneerde product en de track&trace code van het pakket. Zo zijn op de hoogte dat wij een zending kunnen verwachten.

Wij maken graag met het artikel dat u terugstuurt, een andere klant blij. Wij storten uw aankoopbedrag van het artikel terug als het ongebruikt en onbeschadigd is.

Ongebruikt betekent dus niet gebruikt. U kunt het product uiteraard bekijken zolang er geen seal (tape lipje, tape, sluitzegel, blisterdopjes etc) wordt verbroken. De meeste war games verpakkingen hebben een seal. Bij blisterverpakking kunt u het product gemakkelijk zien dus ongebruikt betekent niet uit de blisterverpakking gehaald! Blisterverpakkingen hebben doordrukdopjes die beschadigen bij het openmaken. Dopjes van verfflesjes zijn niet opengedraaid en de verzegeling is niet verbroken. Vele creatieve producten zijn voorzien van een seal om een klant te laten zien dat het artikel ongebruikt is. 

Onbeschadigd is zoals het woord zegt zonder schade. Dit geldt ook voor de polystyreen verpakkingsonderdelen in produktdozen. Deze witte piepschuim vormen zijn er om het product te beschermen en horen bij het artikel!

Binnen 14 kalenderdagen retour voor alle artikelen behalve sales of afgeprijsde artikelen. 

Defect artikel?

Heeft u een defect of kapot artikel? Meldt ons dit dan binnen 5 dagen na aankoop via telefoon, whatsapp (0637301662) of via mail info@eenkleinewereld.nl. Wij lossen het graag voor u op, maar vragen altijd een foto bij een beschrijving. Dit maakt alles vaak in 1 keer duidelijk en gebruiken wij ook bij de producent voor onze eigen vervanging. WIj verzorgen dan uiteraard voor vervanging indien mogelijk of zoeken met u een oplossing als er geen vervanging (nog) mogelijk is (bij limited edition of een product uit voorraad is). Maar oplossen doen we dit absoluut!

 

Login

Forgot your password?

Don't have an account yet?
Create account