Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

 • New Arrivals

  New Arrivals

  Elke week komen er nieuwe producten binnen in de fysieke winkel en webshop.

  Wil je weten welke?

 • AK Interactive

  AK Interactive

  Onze laatste aanwinst in een nieuw merk is AK Interactive. Super kwaliteit, leuke prijs en een ruime keuze. Probeer 1 van de 260 kleuren, pak die streaky grime mee of 1 van hun textures. Wedden dat dat bevalt!

 • 120 kleuren in superkwaliteit

  120 kleuren in superkwaliteit

  TwoThinCoats van paintmaster Duncan Rhodes is ons paradepaardje van triad painting scheme

Vanaf donderdag 18 juli hebben wij zomersluiting. De winkel is dicht tot vrijdag 16 augustus. De webshop is open maar wij verzenden pas NA zaterdag 10 augustus. Hou hier rekening meer met uw bestellingen! Uw bestellingen blijven de status "openstaand" houden tot verzenden. Bent u zelf op vakantie? Geen probleem. Wij houden uw bestelling vast tot de opgegeven datum.

Stap binnen in onze wereld van tabletop fantasy!

Of je nu persoonlijk onze ruime winkel van 170m2 in Papendrecht (Zuid-Holland) bezoekt of digitaal in onze webshop binnenstapt, je bent van harte welkom! Bij ons tref je een ruime collectie producten en merken aan voor jouw tabletop hobby. Elke week voegen wij daar bovendien nieuwe producten aan toe. En mis je iets? Mail ons dan via de contactpagina. Dan gaan wij op zoek.

In onze fysieke winkel aan de Oude Veer 34 in Papendrecht staan 4 grote speeltafels met matten en terrain die je gratis via onze Discord kunt boeken en gebruiken. Elke maand hebben we meerdere events, leagues of game days waar je medespelers en onze community in een gezellige sfeer kunt ontmoeten.

 • Geen verzendkosten boven €75,- binnen Nederland.
 • Via DPD, PostNL of DHL €6,95
 • Verzending in 2-3 werkdagen
 • Afhalen in onze winkel in Papendrecht

Tijd voor fleur en kleur...

Voor meer Gamers Grass.. 

Voor meer Gamers Grass.. 

Een greep uit onze merken

Onze events, workshops & game days

 • Opgeruimd de zomer in!

  14 Jun

  Opgeruimd de zomer in! 13u

  Moonstone komt met de nieuwe 4e fractie, BattleSystems met Maladum, Bushido Risen Sun heeft een plekje nodig en er komt een flinke lading Conquest en Warhammer aan....tja dan is het gewoon even plaatsmaken! Vanaf vrijdag 14 juni 13u tot aan onze zomersluiting op 18 juli geldt voor alle producten voorzien van een zonnige gele sticker => 3 halen is 2 betalen. Het goedkoopste artikel van de 3 krijgt u gratis. Bordspellen, Wargames, Fantasy games en meer! Alleen in de winkel en niet online.

 • Warhammer 40K League

  31 Aug

  Warhammer 40K League 9.00-18.00

  In een ontspannen sfeer maandelijks een game spelen tegen elke keer een andere speler vanaf 31 augustus '24 tot juni '25.

 • Alle activiteiten

  Alle activiteiten

  Onze community organiseert ook zelf activiteiten in onze winkel of op een andere locatie waaraan je gratis (tenzij duidelijk anders vermeld) aan mee kunt doen. Via onze Discord zie je alle evenementen, kun je opgeven en aanschuiven!

 • Boek een game tafel!

  Boek een game tafel!

  In onze shop hebben wij 4 grote game tafels (4x6) beschikbaar tijdens openingstijden (let op onze jaarlijkse zomersluiting!). We hebben bijna voor elk tabletop game een game mat en scenery. Dus boek gratis een tafel en kom je bordspel, skirmish, wargame of miniature game spelen.

Blog posts

 • Moonstone toernooi op 27 oktober 2024 Landvast Alblasserdam

  Moonstone toernooi op 27 oktober 2024 Landvast Alblasserdam

  Een gezellig Moonstone toernooi door onze community Goblin masters Alex van der Veen en zijn compaan Kev Francis. Je kunt eenvoudig je ticket boeken voor...

  Lees meer 

 • Painting Competition - "oh no, not the knight in shiny armour!"

  Painting Competition - "oh no, not the knight in shiny armour!"

  Doe je mee om onze demo set Hundred Kingdom van Conquest in de winkel in een mooie kleurenset te krijgen? Super. We hebben de categorie...

  Lees meer 

 • Kings Day Games

  Kings Day Games

  Tijdens Koningsdag is het feest in Papendrecht! Terrasjes, poppodia, vrijmarkt, grote braderie, straatmuzikanten en de winkels zijn open. Ook die in het gezelligste straatje van...

  Lees meer 

 • Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

  Officiële opening met Ge Boom - ShiftingLands

  Een mooie nieuwe en grotere winkel is reden voor een feestje! Op zaterdag 30maart vindt dit plaats aan de Oude Veer 34 Papendrecht. YouTube ster...

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.