Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Moonstone toernooi op 27 oktober 2024 Landvast Alblasserdam

Moonstone toernooi op 27 oktober 2024 Landvast Alblasserdam

, door Een Kleine Wereld !, 2 min lezen

Een gezellig Moonstone toernooi door onze community Goblin masters Alex van der Veen en zijn compaan Kev Francis.

Je kunt eenvoudig je ticket boeken voor deelname op zondag 27 oktober vanaf 9.30uur tot uiterlijk 17.00uur.

De kosten voor deelname zijn €12.50 en de gehele bijdrage gaat op aan de zaalhuur en prijzen. 

Waar: 
Cultureel Centrum Landvast, Haven 4, 2951 GC Alblasserdam. 

Parkeren is eenvoudig en gratis bij Landvast. Het OV is iets lastiger maar de Waterbushalte (vanuit Dordrecht Merwekade of Rotterdam) is een snelle optie waarbij een fiets gratis mee kan.

Opzet toernooi:

Met 6 karakters speel je 3 ronden van 1.5uur. Elke ronde kent zijn eigen scenario. Een scenario wordt bekendgemaakt aan het begin van elke ronde. We spelen met 3 upgrades.

We beginnen rond 9.45u met de uitleg van het eerste scenario en toewijzing van de tafel per deelnemer. Je kunt rond 10.15u beginnen met de 1e ronde tot 11.45u. Je geeft de uitslag door aan de toernooi leiding. Er volgt voor de 2e ronde de uitleg scenario en toewijzing van tafels. Deze ronde start om 12.30u en duurt tot 14.00u. De 3e en laatste ronde begint om 14.30u met uitleg en toewijzing tafels. Rond 16u verwachten we dan met deze ronde klaar te zijn. Terwijl de toernooileiding zich buigt over het rekenwerk, doen we een stemronde mooiste Moonstone set.

De winnaars zijn diegene met de meeste punten, meeste stenen en mooiste geschilderde Moonstone set. De prijsuitreiking is rond 16.45u.

Het Cultureel Centrum heeft een volledige horeca voor drinken en lunch. Je eigen waterfles is geen probleem maar nuttig een meegebrachte lunch even buiten svp. 

Regels:

We volgen de regels uit het regelboek van Moonstone. Hou er rekening mee dat iedere deelnemer dezelfde speeltijd krijgt. We vragen je dan ook je telefoon met klokje op tafel te leggen zodat we efficient de ronde doorkomen. Uitgebreide discussies over regels en toekenning ervan gaat ten koste van je eigen speeltijd. Bij twijfel roep je de toernooileiding erbij.

Heb je vragen? Stel ze via moonstonetournament@gmail.com

Wil je meedoen? Klik dan op deze link voor je entree ticket.

Een Kleine Wereld is aanwezig als verkopende retailer en wij verzorgen slechts de ticketverkoop ter ondersteuning.

Tags


Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.