Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

OFFICIELE DEALER TWO THIN COATS

OFFICIELE DEALER TWO THIN COATS

, door Daniël Kooij, 1 min lezen

DUNCAN RHODES PAINT ACADEMY

Duncan heeft na zijn succesvolle werk bij GamesWorkshop zijn miljoenen volgers weten te overtuigen van het Shadow-Midtone-Highlight systeem waarmee hij met een kickstarter de aftrap heeft gegeven voor Two Thin Coats.

De produktie ging niet helemaal zonder hobbels maar uiteindelijk is het paint rack en de verf ook in Nederland verkrijgbaar via Een Kleine Wereld. Supertof natuurlijk!

MAT FINISH

De verf is soepel, droogt mat op en heeft een hele goede kwaliteit. Dit komt naar voren in de video's die nu het internet overspoelen. Voor zowel beginner als gevorderde heeft het Triad systeem iets in huis. Natuurlijk niet de contrast of speed paint methode maar het is wel makkelijker voor beginners omdat de kleuren op elkaar afgestemd zijn. Kijk en daar zit wel de tijdswinst.

60 KLEUREN IN SHADOW - MIDTONE - HIGHLIGHT

Op elke kleurbasis zijn 3 kleurdieptes en toepassingen, een triad systeem. Ook voor metallic en daarbij kun je nog extra washes gebruiken. Een voor nu complete lijn maar er komen al kleuruitbreidingen aan is ons verteld.

PAINT RACK

Vanaf 9 december gaan we het paint rack opbouwen in de shop maar kun je de flesjes van 15ml al wel online en in de shop verkrijgen.

REVIEWS

Meer weten en reviews kijken? Klik hier

Overzicht verfschema


Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.