Blog navigation

Latest posts

Nieuws

Nieuws

Nieuws, en ja dat woord dekt te lading!

 • Warhammer Quest - Cursed City
  Warhammer Quest - Cursed City
  1828 Views Liked

  *uodate: we hebben exemplaren op voorraad! **update : in het najaar van 2022 komt deze set weer terug met nieuwe aanvullingen!! ** Van Games Workshop en de makers van Warhammer - Cursed City! Het co-operatief spel voor 2-4 spelers. Een enorme spelbox vol miniaturen, tokens, spelbord en nog veel meer. Samen versla je de vampieren in Ulfenkarn! Het spel komt op 10 april uit maar u kan worden besteld vanaf 3 april.

  Lees verder
 • Welcome to Malifaux!
  Welcome to Malifaux!
  683 Views Liked

  Malifaux, a twisted mirror of an alternate Earth in the 1900s; a world of gothic horror, Victorian structures, steampunk constructs, and wild west gunslingers....

  Lees verder
 • 104 Acrylic Colors van GreenStuffWorld
  104 Acrylic Colors van GreenStuffWorld
  351 Views Liked

  Of je kleur wilt? Ja natuurlijk, altijd. Nou we hebben 104 kleuren van acrylic colors van GreenStuffWorld. Een mooie matte finish op waterbasis acryl verf voor miniaturen. Geschikt voor penseel en airbrush.

  Lees verder
 • Een Kleine Wereld Discord
  Een Kleine Wereld Discord
  483 Views Liked

  Ja vanaf vandaag kun je ons ook vinden op Discord met deze link . Lees even verder wat je hier kunt vinden en doen.

  Lees verder
 • Officiële Para Bellum retailer!
  Officiële Para Bellum retailer!
  256 Views Liked

  Yeaaahhh vanaf nu zijn wij een officiele dealer van Para Bellum Wargames, de makers van Conquest en First Blood! Door het prachtige artwork en de miniaturen kwamen wij deze game makers op het spoor. Met een afwijkende maat in 38mm maar ohhh zo gave miniaturen en leuke spelwijze (skirmish 30 minuten, volledige set 2u) heb je 2 voordelen....

  Lees verder
 • Nieuwe openingstijden vanaf 1 november 2022 op vrijdag
  Nieuwe openingstijden vanaf 1 november 2022 op vrijdag
  115 Views Liked

  Vanaf 1 november 2022 hebben wij op vrijdag andere openingstijden. Wij starten vanaf 13u en zijn open tot 21u. En we zijn dan niet gewoon open als shop maar hebben activiteiten op vrijdagavond. Welke? Lees even verder door op de post te klikken!

  Lees verder
 • Workshop contrast painting 6 mei
  Workshop contrast painting 6 mei
  181 Views Liked

  Zaterdag 6 mei van 13-17u hebben we een inloopworkshop over contrast paint van Citadel en Dipping Ink van GreenStuffWorld. Gratis. 45min doorlooptijd. Neem je eigen miniatuur mee (van een bordspel, Warhammer of andere game) en verf die na instructie en uitleg met contrast verf.

  Lees verder
 • Speed painting anno 2022
  Speed painting anno 2022
  266 Views Liked

  Parade ready of gewoon een leuk kleurtje op je miniatuur? Ja daar zit wel een heel skala aan kleur en tijd tussen. Dus ach waarom dit niet combineren....speed painting. Bij Citadel heb je contrast paints maar die zijn gericht op Warhammer. GreenStuffWorld komt met Dipping Ink...speed painting anno 2022...

  Lees verder
 • We gaan stoppen met resin fairy garden produkten
  We gaan stoppen met resin fairy garden produkten
  155 Views Liked

  Na de balans te hebben opgemaakt hebben we besloten te stoppen met kant-en-klare fariy garden produkten....

  Lees verder
 • Maak je eigen tufts!
  Maak je eigen tufts!
  294 Views Liked

  Al jaren maken wij bij workshops gebruik van onze eigen gemaakte tufts omdat dit soms het beste past bij de topics, kleuren of bases die we op dat moment maken. Deze maken wij met een flock box naar volle tevredenheid...alhoewel...je hele bureau of tafel ligt onder de static grass stukjes. En nu hebben we oplossing!

  Lees verder
 • Game Day Conquest & First Blood op 10 september
  Game Day Conquest & First Blood op 10 september
  93 Views Liked

  Onze game community vroeg of er naast het Warhammer event ook nog plek was voor Conquest en de skirmish variant First Blood. Uiteraard. Hoe meer speelzielen, hoe meer plezier. Dus op 10 september hebben wij in een deel van Het Wapen van Alblasserdam een Game Day. Doe je mee? Leuk!

  Lees verder
 • Turbo Dork paints 20ml
  Turbo Dork paints 20ml
  215 Views Liked

  Vanaf vrijdag 21 november staat er een mooi display in de winkel met Turbo Dork paint. Een merk voor echte kleurenkraaien...

  Lees verder
Showing 1 to 12 of 29 (3 Pages)