Welkom bij Een Kleine Wereld - Tabletop Fantasy

Onze 40K Warhammer Ladder - League

Onze 40K Warhammer Ladder - League

, door Een Kleine Wereld !, 2 min lezen

Warhammer 40K Ladder - League

Vanaf 31 augustus 2024 gaan we maandelijks op zaterdag (dus 1 keer per maand) lekker de dobbelstenen laten rollen in een gezellige setting. Met 2000pts sets willen we zoveel mogelijk mensen zo efficient mogelijk indelen. Je speelt dus 1 set per zaterdag op de starttijd van 9u, 12u of 15u. Dit kan ook per zaterdag verschillen dus je bent wellicht 1 keer per 3 maanden om 9u aan de beurt. De meeste van ons komen uit de Drechtsteden maar als je verder weg woont kunnen we hiermee rekening houden. We proberen iedereen met elkaar te matchen op niveau en ervaring. 

Groep van maximaal 24 spelers

Met 3 sets per zaterdag, 4 speeltafels en 2 personen per tafel komen we uit op max 24 spelers die mee kunnen doen. Wil je later instappen? Dat kan altijd als er iemand uitstapt door welke reden dan ook. 

Regelset

We organiseren vaker Game Days, toernooien of speeldagen dus een regelset hoe we spelen, wat de doelen zijn etc is belangrijk. Op onze discord vind je de set up voor de 40K Ladder League. Waarom op de discord? Als je vragen hebt dan krijg je daar ook antwoord. Werkt eenvoudig en is direct voor iedereen dezelfde informatie.

Geverfd of niet?

Geef je set een base primer en daarna heb je tot december om alles met 2 lagen geschilderd te krijgen. Dus we verwachten geen parade ready noch commissiewerk maar kleur maakt het wel makkelijk om het verschil te zien.

Locatie

We spelen in onze winkel in Papendrecht aan de Oude Veer 34. We hebben daar ruim plaats voor 4 grote tafels met alle voorzieningen. Parkeren is eenvoudig aan de straatkant met 5min lopen of in 1 van de 2 parkeergarages waarvoor na 2u gratis parkeren een tarief van €1.80 per uur geldt. Ook het OV met (water)bus met rechtstreekse verbindingen naar CS Dordrecht en Rotterdam zijn om de hoek.

Doe je mee? Leuk. Meedoen is gratis maar we verwachten wel van je dat je alle data er kunt zijn. Heb je al vakantie geboekt? Laat het ons dan weten. We kunnen je dan wellicht anders matchen. De data staan zowel in de regelset als in onze Discord.


Blog posts

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.